Bereide Paling

U kan nu ook bereide paling bestellen. Wij bieden vanaf vandaag paling in het groen en paling in tomatensaus aan. Onze bereide paling is verkrijgbaar in glazen bokalen, die gepasteuriseerd zijn. Zo bent u zeker van een lange houdbaarheid. We bieden bokalen aan van 300 gram (14 euro), 400 gram (17 euro) of 850 gram (32 euro). 

Voor grotere groepen bieden wij onze bereide paling ook aan. Dit kan wel enkel op bestelling. Wilt u bereide paling bestellen, dan kan dat via ons bestelformulier.Het is aan te raden om de palinggerechten op te warmen in een warm waterbad (Bain marie). Haal de bereiding uit de koelkast en verwijder de draaidop, vervolgens verwijder je de afsluitdop door in het midden hard te drukken en eventueel met een mesje lucht in te laten zodat deze onmiddellijk loskomt.

Zet een kookpot op het vuur en doe er water in tot de bokaal 3/4 onder water staat, doe de bokaal terug uit de kookpot en breng het water eerst aan de kook, zet dan op een zacht vuurtje en plaats de nodige bokalen in het water gedurende ongeveer 15min. 

Doe de bereiding vervolgens in een ovenschaal, roer alles goed om en plaats nog 3 minuten in een microgolfoven op volle kracht. Ofwel kan u het even doorverwarmen in een pannetje op het vuur indien u geen microgolf heeft. (eventueel een klein beetje water toevoegen)